måndag 26 november 2012

Altrad galge

Allt går att altra, det är ett som är säkert! Idag visar jag DT-inspiration hos K-Design, detta i form av en galge i trä, vitmålad med akrylfärg och klädd i arket Vintage Summer. Ta gärna en närmare titt i K-Designs inspirationsblogg!

Varmt tack för titten, ha en skön måndag! 

7 kommentarer:

 1. Härliga färger och dekorationer, riktigt somrig o värmande i det ruskigt dystra väder vi har. Önskar dej en bra dag. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. De snyggaste galjen jag har sett på länge! ;)
  Jätte läcker!

  SvaraRadera
 3. Vilken jättefin galje du gjort.
  Undra vad man kan hänga på den??? "Fnissssss"
  Det är så mycket man kan se på den. Hittar mycket ögongodis.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. GÖTA PETTER =) Vilken snygg galge du altrat!!!!!!!!!
  Så fin färgsättning du valt, jättefräscht!
  Vad otroligt snyggt du färglagt henne, helt makalöst att du kan få till huden på det där sättet!!! Tack för tipset om färgkartan, skall kolla in denna =) Får jag fråga vad du använder för färg just till huden som du använt här....jag kommer aldrig komma i närheten av din oerhörda vackra färgläggning men tänker som så att vet jag åtminstone vilka pennor jag "bör" använda kanske det i alla fall går lättare,hihi.
  Den textstämpeln som du använt gillade jag, det där stämmer verkligen vilket jag tycker många av K-designs stämplar gör vilket gör dom så underbara! Skiftningarna du fått till på den utstansade som texten är stämplad på blev så snyggt!!
  Måste återigen berömma dig för att du tar sådana oerhört snygga kort på dina alster, denna bakgrund blev superfin tillsammans med galgen!
  Ha en fin kväll!!

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten :) kram bibbi

  SvaraRadera
 6. Men jisses vad duktig du är!!! Så fint färglagt och textstämplen är så fin, den hamnar på min "önskelista" direkt!! Gud nåde den som hänger rocken på den galgen...Hihi!!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej =)

  Så otroligt snyggt!! Vilka fina stämplar både den med texten och den sygga bruttan. Och alla dina fina detljer! Åter igen har du lyckats få till det med det oranga färgen ser jag. Jättesnygt jobbat.

  Ha det så bra kram Sandra!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!