torsdag 29 november 2012

Jul i rödaste rött

Julkortsverkstaden i Östlingska villan hålls varm och idag visar jag ett riktigt traditionellt, enkelt kort med vintagetoner.Denna mysiga stämpel är från Crafty Individuals och finns till försäljning i min Till Salu-flik.
Jag har stämplat motivet med VersaMark och sedan strött över embosspulver Ruby Red.


Ha en härlig dag, tack för besöket!

6 kommentarer:

 1. Härligt julkort du gjort. =)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Eine ganz wunderbare Weihnachtskarte, Kristina!

  SvaraRadera
 3. Gokväll!

  Hihi, härlig du är =) Ja, jag har inte riktigt samma tempo som dig (hade önskat det men tyvärr, två sjuka barn som är sämre i sina sjukdomar just nu = inte mycket scraptid)men blir precis lika glad över att du hoppar in hos mig och skriver under samma inlägg även fast du inte kan kommentera något nytt =)
  Ja, man lever länge på den där vinsten, är fortfarande lycklig över min =)

  Nu har du minnsan hunnit med två julkort sedan jag hann till datorn.......härliga, fina och snygga julkort båda två! Härlig stor stämpel du använt på det översta och snyggt hur du gjort med det gröna bandet på det där under, band är något jag har i määäääängder men är såååå dålig på att använda.....glömmer helt enkelt bort dom......såvida det inte gäller korsettsnörning då,haha!

  Ja, nu jäklars skall det färgläggas när tid finns, har börjat på en snögubbe....tycker väl det blev sisådär men skall sätta den på ett kort så fort jag hinner så får vi se vad du tycker......är ju lixom väldigt lite att färglägga på så tyckte det var ett smart drag att börja där,hihi. Tack för att du svarar när jag undrar ang hudtoner......skall man kunna färglägga motiv som har hud går det inte riktigt hoppa över den och den verkar absolut svårast att få till.....vi får väl se vad som blir framöver =)

  Idag har vi fått vår första snö för vintern, har snöat hela dagen och man har hört om avåkningar på radion.....bussen var naturligtvis sen hem....fast jag hade inte förväntat mig något annat =)
  Så nu är det vitt ute, stjärnan och adventsljus kommit upp i fönstrena......så mysigt!!!
  kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Härligt rött kort och CI motiven gillar jag. kram bibbi

  SvaraRadera
 5. Hej =)

  Det behövs några fina traditonella kort ochså och det här var värkligen jättefint. Super fin tomte som blev jättefin i rött. Det måste inte alltid vara så mycket på korten dom är fina ändå. Fint med dom vita julstjärnorna och den silvriga snöflingan.

  Ha det så bra kram, Sandra!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!