söndag 16 december 2012

Julkort med smånissar

Tredje advent och julförberedelserna rullar vidare. Igår kokade jag 20 portioner julgröt som bl a kommer att användas till Ris a la Malta. Ett gäng med chokladknäck hanns också med.

Ett litet enklare julkort tänkte jag visa idag med smånissar från Panduro tillsammans med K-designs Vintage Christmas.

Hoppas att får en underbar adventssöndag, tack för besöket!

7 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Mmmmmm, det är alltså hos dig man skulle varit igår,hihi. Risalamalta......det är ju såååå gott! och julgodis = varför gör man bara detta kring jul undrar jag själv varje år. Det är ju precis lika gott resten av året =)

  Fint kort du visar idag, vad söt den bilden från Panduro var! Jag ser verkligen ett tema på dina julkort i år, samma som jag har........nämligen vrålsnygga papper från K-designs =)
  Ser med spänning fram emot nästa kollektion papper från det märket och förstår redan nu att jag antagligen kommer vara tvungen att köpa dom alla =)
  Jag tycker det är så elegant att ha öppningen neråt så som du gjort. Jag är ju inte mycket för kvadratkort men gör jag det så gillar jag att ha öppningen som du gjort här!
  Inatt har det regnat lite här tror jag, så tråkigt! Visst har vi snö kvar.....och förhoppningsvis får den ligga så att vi får en vit jul. Hade ju varit så tråkigt när det varit snö i flera veckor om den nu skulle regna bort så här alldeles innan. Du tar ju också ofta så fina kort på dina alster nu ute i det vita så jag hoppas du kommer kunna fortsätta göra det =)
  Ha en fin 3:e adventssöndag med mys och ljus.
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Fint julkort - de är söta de små nissarna! :o)

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 3. Åh så underbart fint julkort! kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jättefint julkkort ! :) Jag gillar tomtenissarna så söta!

  SvaraRadera
 5. Så gulligt kort.Gillar det massor!

  SvaraRadera
 6. Die Karte ist so niedlich mit den süßen Zwergen, ganz zauberhaft!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!