onsdag 12 december 2012

Konformad julgran + tutorial

Jag har en rolig nyhet att berätta idag! Under december månad kommer jag att gästa en av mina favorittillverkare av stämplar - My PhunnyFace. Det ska bli så roligt att få inspirera för PhunnyFace och mitt första inlägg hittar ni i PhunnyFace:s inspirationsblogg!

Mitt första inspirationsalster för My PhunnyFace är denna julgran med läckra pinuppor från butikens härliga stämpelsortiment! I inlägget finns en liten, enkel tutorial på hur man kan scrappa ihop granen!

Den fina textstämpeln kommer från K-design och passade perfekt på pinuppans skylt!


Varmt tack för titten, ha en härlig dag!

7 kommentarer:

 1. Alldeles väldigt varmt välkommen till Phunnyface! Du gör så fantastiskt fina och välarbetade saker med tusen och åter tusen sköna detaljer att vila ögonen på!

  Ska bli så kul att se vad du hittar på!

  Och ja, jag bor ju strax söder om Sundsvall, även om jag råkar vara född o uppvuxen i Skåne.

  Ha det allra bäst så här strax före jul!

  SvaraRadera
 2. Så himla läcker julgran med så härliga stämplar!
  Du är makalöst duktig och påhittig!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Helläckert! Så snyggt med det gröna pappret, formen och motiven till. Gillar även din dekoration.Varifrån kommer swirlen? Så snygg. Kul att få se dej hos Phunny Face denna månad. Lycka till! kram bibbi

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Så läckra tjejer och så snyggt du har fått till det med den fina skylten. Den passade ju helt perfeckt till dessa pinuppor ;) Så roligt för dig och tack för fin inspiration. Vet redan nu att jag måste lägga en beställning på några fråna textttämplar när julen är över.

  Många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 5. Hejhej!! Nu har jag suttit här o njutit av dina senaste alster. SÅ HIMLA FINA!! Och här på ditt senaste alster så är ju pinupporna bara såååå läckra, underbart målade.
  Tack för titten hos mig och tack för all inspiration!!
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Frech und fröhlich wirkt diese Karte, klasse!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!