fredag 28 december 2012

Nyårspåse i lila och silver

Nyårsaftonen och det nya året närmar sig efter en härlig jul med många lediga dagar. För den som ska bort på nyårsbjudning så visar jag idag inspiration till en liten nyårspåse som kanske kan passa att ta med till värd/värdinna.

Varmt välkommen att ta en närmare titt hos Kristinas inspirationsblogg! Där bjuder jag också på de färgkombinationer jag använt till färgläggningen med Promarkers.

Ha en alldeles strålande dag, tack för titten!

5 kommentarer:

 1. Har suttit en lång stund o kollat in påsen hos Kristinas och kan inte se mej mätt på den. Helt otroligt vacker, fina färger tillsammans, fina dekorationer och så fint kombinerat. Glad blir den som får den med en gåva i de sista timmarna på året:) Tack för info om vilka färger du använt på promarkers. Önskar dej en bra fortsättning på dagen. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. MEN vilken härlig påse!!! Lila är såååå snyggt!!! Kanske har sagt det förr??.....jaja men det är snyggt!!!
  Så fint med blommorna, dom ser nästan lite goda ut :)
  En perfekt gåva!

  Tack för info om vit penna :) Ska genast beställa en, och sen åker mina i sopporna blir galen på dom, ena stunden är det suddigt vitt och nästa är det bra...nä sånt duger inte, det ska vara jämt flyt på färgen.

  Nu är det dags för mig att scrappa lite :)
  Ha det så gott
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Men du vad du skapar vackra saker!!!
  Lila och silver = underbar färgkombination så jäklarns snyggt =)
  Din altrade påse blir någon väldigt lycklig av att få, den är så fin och välgjord!!! Vad snyggt du satt blommorna i cirkeln och sedan placerat henne på kanten där med lite underbara swirls bakom = underbart!
  Har noterat färgerna på promarkerspennorna, tack =).....oj,oj....vicket projekt jag har att börja ge mig in i med att färglägga. Fattar inte hur man skall kunna använda så många pennor på en och samma yta och få det att smälta ihop =)
  Nu du, nu har vi jobbat våra två dagar och nu stundar fyra härliga lediga dagar igen!! Imorrn skall jag våga mig ut till köpcentret lite med dottern....hoppas att alla galningar kanske shoppat av sig lite under de dagar som varit nu innan,hihi.
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Eine traumhaft schöne Verpackung , die Beschenkte wird sich glücklich schätzen, dieses Kunstwerk in der Silber-Lila-Kombination zu erhalten, es ist wie für eine Prinzessin gemacht!
  Liebe Kristina, ich wünsche Ihnen ein gutes, kreatives und erfolgreiches neues Jahr.
  Liebe Grüße, Bärbel.

  SvaraRadera
 5. En så fin och lyxig påse!! Så mycket fina saker att titta på förutom det innehåll som kommer att vara i påsen ;-) kram

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!