måndag 10 december 2012

Stepper dress i steampunkstil

Idag inspirerar jag hos K-Design och det är denna svart-röda klänning som står på scenen.

Snyggingen som vilar bland kugghjulen är Cabaret från Kenny K som numera finns i K-Designs sortiment. Textstämpeln är mitt eget rim som fått en läcker look av Kattiz.

Ta gärna en närmare titt i K-designs inspirationsblogg!

Ha en mysig måndag, varmt tack för besöket!

5 kommentarer:

 1. Die Dame passt ganz toll zum Steampunk-Thema, eine klasse Karte!

  SvaraRadera
 2. Hej!Vilket vrålhäftigt och coolt kort!!!!
  Svart och rött är verkligen så jäklarns snyggt att scrappa i. Din dam är så fräck och så fint färglagt! Jag gillar att du satt henne på sida och inte direkt i mitten, vilket oftast är enkelt att man (läs jag) gör med allt.
  Galgen längst upp = fräckt!....och den lilla döskallen = så häftig =)
  Snyggt oxå att du fotat ute i det härliga vita vädret vi har =) är ingen hejare på kameran jag heller men jag tycker du fick till bra kort!
  Ha en fin kväll!
  kramiz

  SvaraRadera
 3. Så häftig klänning du gjort. Mycket att titta på!
  Gillar din stämpel så cool!
  Det är så fint när du fotat ute i snön.

  Ja nu har vi snö i vårt hus. Snöat flera dagar så det blir ganska mycket nu. Men om det börjar blåsa så blir det inte mycket kvar.
  Må så gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Vilket underbart alster!!! Jag bara måste köpa din fina text stämpel med puman på. Får bli någon gång efter jul för gud så bra den passar alla fräna Kenny K stämplar som jag älskar så!!!. Du har alltid så mycket snygga detaljer som du ofta har stansat ut eller tillverkat skjälv på någe vis är så impad på allt fint du gör!

  Jag har också den här fina bruden men har inte hunnit göra något med henne än. Vill tacka för all din fina inspiration. Kan behövas nu när jag snart måste ta mig ur julkortskapandet ;) Men ett litet tag till tänkte jag hålla mig till julen och all dens pyssel!!

  Ha en trevlig vecka, många kramar från Sandra!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!