måndag 17 december 2012

Tomtenissa bland kugghjul

Idag bjuder jag på ett julkort hos K-Design och det är en härlig julpingla från Kenny K som stökar på bland kugghjulen.

Varmt välkommen att kika in i K-Designs inspirationsblogg!

Ha en riktig toppendag, varmt tack för ditt besök!

5 kommentarer:

 1. Söta julkort det pluppar upp här i bloggen, tomtenissar och pinglor ;) Passande text till pinglan. Önskar dej en bra fortsättnig på dagen.
  kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Die Karte mit dem schönen Steampunk-Motiv und dem Einblick-Loch macht neugierig auf das Innenleben. Eine tolle Karte!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig =)

  Åh, så fräckt detta kortet var!!!! I början tyckte jag dessa stämplar var lite väl våpiga.......men nu har jag verkligen börjat gilla dom, kanske får bli en sådan framöver när jag övat lite mer på färgläggning =)Så snyggt du färglagt denna!! Skuggorna på strumporna är helt underbara, ansiktet = du är så duktig!!!!!Den gröna färgen du använt gillade jag, mycket snygg grön ton.
  Kugghjul är ju så häftigt på och hålet på kortet gillar jag =)
  Tack för dina söta ord om att jag borde söka DT-plats där. Jag känner dock att det var lite mycket att hinna göra på en månad ifall man skulle haft turen att bli vald. Jag har så mycket med båda mina sjuka barn att jag inte tror jag skulle fixa det. Mitt scrappande går i perioder beroende på hur mycket läkarbesök som behövs och hur väl inställd min son är i sin medicinering så jag får helt enkelt nöja mig med att fortsätta följa dig där inne..........för jag är bergis på att du får stanna kvar =) !!! Jag älskar verkligen ditt skapande, det är inspiration på hög nivå, du är verkligen så duktig tjejen!!!

  SvaraRadera
 4. Waooo!!! Vilket häftigt kort och med så många fina detaljer. Älskar ju din fina Kenny K nissa hon gör sig så fint på alla dina fina kort! Passade även in här till alla kugghjulen konstigt nog. Tack för all din fina inspiration!

  Kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart fint kort!! Så många detaljer gör att man tittar på det länge.. Fint med kugghjulen, blir lite häftigare så. Och Nissan passar perfekt in i den stilen. Underbar textstämpel..

  Kram Anna

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!