onsdag 30 januari 2013

Kort med vatteneffekt + tutorial

Idag bloggar jag hos My PhunnyFace och där hittar vi en sjögungfru som som kammar sitt långa hår bland porlande vatten. För den som är sugen på att göra sitt motiv lite vattningare så har jag gjort en liten tutorial också.

Jag har fäst mitt motiv på ett kort i blågröna toner och med en enkel steppervikning. Välkommen att ta en närmare titt hos My PhunnyFace!


Ha en härlig dag och varmt tack för besöket!

4 kommentarer:

 1. Så vackert och fräscha färger :) kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Verkligen hur läckert som helst med den bubbeleffekten på kortet framför henne!!!!!! Det var oxå en jättefin stämpel du använt, får nog ta mig en spanare på den sidan nu tror jag, var ett tag sedan jag köpte någon därifrån.
  Hela kortet är som alltid så väl sammansatt av dig, du är så duktig! Läckert med den utstansade båten.
  Tack för ditt försök att beskriva för mig =) vet inte om jag fattar riktigt,hihi....men skall kolla på det i helgen, vill ju helt enkelt byta ut den jag har mot en sån snygging till alfabetsgrej som du har =)
  Oj, vad det blåser här nu....hörde precis något som blåste omkull här ute.....skulle dra in över natten och sedan lugna sig så det håller jag en tumme för för annars blåser vi nog bort imorrn bitti =)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej =)

  Vilket vackert kort med en så fin stämpel. Super snygg efekt med vattenet ser ut som hon simmar runt där inne. Vilken snygg hörnprydnad du har fått med i höger hörn och lika så den fina båten. Nu längtas man ju till sommarn när man tittar på det här fina kortet =)

  Ha det så bra och tusen tack för dina fina kommentarer inne på min blogg du gör mig så glad!

  KRAM SANDRA!

  SvaraRadera
 4. Liebe Kristina,
  so ein schöner Stempel und eine ganz zauberhafte Karte, ich bin begeistert. Die Luftblasen verstärken den Unterwasser-Effekt noch, das ist toll!
  Liebe Grüße.

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!