måndag 14 januari 2013

Ljuvt romantiskt med K-Design

Hoppas att ni alla har haft en riktigt skön helg! Det har jag haft, med sovmornar och inget speciellt inplanerat. Pysslat lite har jag förstås också gjort om kvällarna när lille sonen somnat. Här kommer ett hjärtekort i vintagestil som kan passa både till bröllop och alla hjärtans-dag:Ha en riktig toppendag, varmt tack för besöket!

5 kommentarer:

 1. Jättesött motiv och jag gillar även papperet och dom fina blommorna.Fin blå färg och en härlig spetskant.Förstår att man ibland får "knycka" sej lite scraptid när man har småbarn. Själv är mina självgående ;) den ena även utflyttad. Men jag gillar inte att tid måste läggas på annat som städ, tvätt mm. Börjar tycka att det är jobbigt o trist. Men det finns ju RUT avdrag. Önskar dej en bra dag. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Men göta petter såå vackert, såå underbart fint med blommorna och bilden är ju helt helt ljuvlig, tokgillar detta :)

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det är med sådana helger, slappa och mysa och bara göra vad som faller en in = underbart!!
  Vilket stilfullt kort, så fin ton på pappret och jag gillar att du satt på den lite större vita blomman, lyfter upp hela kortet! Hur söta är inte det lilla paret på bilden =) URGULLIGA!
  Skitsnygg spets du satt på!
  Ha en fin kväll.
  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Eine tolle Kombination von wunderbarem Papier, einem zauberhaften Motiv, der tollen Spitze und dem Perlenband, die Karte ist ein Traum, Kristina!

  SvaraRadera
 5. Oh...Kortet är ju ljuvligt som en bakelse...Mums! Superfint! Vart köper du dina blommor - de är verkligen jättevackra?
  Ha en härlig dag!
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!