tisdag 1 januari 2013

Vintage i grönt och rött

Ett nytt år är här, kanske med nya, spännande utmaningar och överraskningar väntandes runt hörnet? Det hindrar dock inte mig att visa fler julkort som jag skapade inför julen och idag kommer ett i klassiska julfärger.
Gott nytt år, varmt tack för besöket!

3 kommentarer:

 1. Godmorgon och Gott Nytt År =)
  Du arrangerar dina kort och andra alster så snyggt! Här har du centrerat det fint till höger...man måste inte ha allt i mitten vilket det känns som jag gör ibland =)
  snyggt det gröna pappret var!!
  Ja, nytt år, nya utmaningar =)
  kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år från mig hoppas ditt firande vart bra och att det nya året har många fina utmaningar att bjuda på. vill tacka för dina fina inspirerande alster under det gångna året det ger mig så mycket inspiration =) Tycker om ditt fina julkort med dom juliga julfärgerna på. Lika så den stora fina julstjärnan i mitten av kortet!

  Vilket snygt CD fodral du har skapat i inlägget under här med en superfin kenny K stämpel också. Gillar även den fina texstämpeln och dom fina blå papprena. Så smart att allstar ett CD fodral det har jag inte tänkt på. Du har så många fina ideér.

  Hoppas du får ett toppen 2013 och väntar redan på vad du kommer att bjuda oss på under det kommande året! Många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 3. Eine ganz zauberhafte Karte!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!