måndag 4 februari 2013

FabScraps och uppmuntran

En kollega till mig är högst ofrivilligt hemma från arbetet för att vila under ett par veckor. Eftersom jag vet att hon lätt kan bli uttråkad av det och av att inte kunna göra det hon annars brukar så scrappade jag ett färgsprakande kort som hon kan vila ögonen på.

Textstämpeln kommer från My PhunnyFace och det vackra designarket är från tillverkaren FabScraps.

Blommorna kommer från K-Designs och är egentligen ljusrosa, men efter att ha blivit mistade med rött guldskimmer antog de en mer korallröd färg.Varmt tack för att du tittade in, ha en riktigt skön dag!

5 kommentarer:

 1. Så snällt av dej att uppmuntra en arb kamrat med ett så vackert kort :)Snyggt papper o form på kortet. Blommorna blev riktigt fräscha o texten passar bra. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Superläckert kort, som hon garanterat kommer att uppskatta! Jag gillar också texten från Phunnyface, lite mer än ett vanligt "krya på dej"...

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 3. Gokväll!
  Vad gulligt av dig att göra ett kort och skicka till henne. Känner igen mig lite i din bekrivning av henne just att man blir rastlös om man inte kan göra det man brukar.
  Hon kommer garanterat piggas upp av ditt söta kort du sänt henne! Den textstämpeln är u jättefräck och så rolig =)
  Älskar din form på kortet och att ändra färg på saker som inte stämmer är ju så himlans bra att man man göra!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Das Marie-Antoinette-Motiv ist sehr schön und wurde mit den wunderbaren Blüten toll in Szene gesetzt. Alle guten Wünsche für die Kollegin.
  Liebe Grüße.

  SvaraRadera
 5. Uuuunderbart kort och texten är ju bara såååå bra

  Kraaaam

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!