fredag 15 mars 2013

Exploding box till bröllop

Jag har precis "landat" på hemmaplan igen efter en lagom lång hemresa från Sundsvall där jag varit på utbildning och övernattning på hotell med arbetskollegor. Eftersom jag inte haft tillgång till dator under dagen kommer mitt DT-inlägg hos Kristinas Scrapbooking en smula sent, men bättre sent än aldrig sägs det ju. =)

Kika gärna in i Kristinas inspirationsblogg och titta på min allra första exploding box och med bröllopstema!Ha en underbar fredagskväll och varmt tack för besöket!

4 kommentarer:

 1. Hej =)

  Så snygg Explodingbox du visar!! Vilken fin gåva att ge bort till en vänn som har gift sig. Och vilken fin överaskning när man öppnar boxen och får se det fina bröllopsparet.

  Hoppas din hotellvistelse och utbildningen gick bra. Kan vara skönt att få komma iväg en sväng så där men man är lika glad att få komma hem igen sen. Ska också iväg nästa månad i tre dagar till Stockholm på utbildning och det ska bli roligt.

  Ha en trevlig helg många kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 2. God morgon!
  Alltid härligt att vara iväg.....och precis lika härligt att få komma hem =)
  du lyckades alldeles utmärkt med denna box = precis som vanligt här inne!!!!
  Så snygga detaljer på ovansidan, gillar färgen du hållt samman boxen med, lite diskret men ändå supervacker. så fint med brudparet som står där inne när den öppnas, vilken överraskning det blir för mottagarna =)
  Ska försöka få tid att lägga en liten promarkersbeställning idag =)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Nämen, har du varit HÄR i stan?! Kunde väl ha vinkat lite åt mej iallafall? *S*

  Jättefin bröllopsbox!

  SvaraRadera
 4. Das ist eine wunderschöne Idee und eine sehr liebevoll gestaltete Box!
  Liebe Grüße, Bärbel

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!