söndag 3 mars 2013

Gate fold i guld till en 65-åring

Beställningar med särskilda önskemål om vissa personliga detaljer är riktigt skojiga utmaningar. Idag visar jag reultatet av en sådan beställning och teman för kortet är guld, kristaller, Valsjöbyn, sommar och husvagn. Det fanns fler önskemål kring kortet i beställningen, men detta är vad jag efter mycket funderande fick ihop:

Inte ett enda mönsterark på detta kort, endast vit samt guldfärgad cardstock. Det guldfärgade är embossat med embossfolder.

Fjärilarna är urklippta ur ett ark från Grapic 45.

Detta är kortet när det är utvikt. Gratulationsstämplen kommer från K-Design och namnet på motagaren är utstansad i glittrig guldfärgad skumfoam och med en die från TH till hjälp.


Ha en alldeles underbar lördag och varmt tack för titten!

5 kommentarer:

 1. Visst är det kul med personliga önskemål?! Ibland är det svårt, men när hjärnan väl gått igång så brukar det lösa sej och bli riktigt bra till slut!

  Det här kortet är så snyggt! Jag tar med mej det embossade... har några såna foldrar, men använder dem aldrig. Det är ju dumt, för det blir sååååå snyggt! Gillar också formen på ditt kort och husvagnen blev hur fin som helst där i mitten, inramat av gräs och blomster.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Men så fint du bäddat in husvagnen bland granar och annat =)
  Det är så kul när man får lite önskemål om hur det skall se ut och vad som gärna får vara med = ger utmaning och inspiration direkt oftast.
  Gillar det embossade, blir verkligen effektfullt och mönsterpapper behövs då inte, jättesnyggt!!! Har jättemånga sådan foldrar men är ganska dålig på att använda dom, måste ändras på =)
  Snygg kortbas du gjort, alltid kul när man frångår det helt fyrkantiga = blir genast lite mer spännande då tycker jag.
  Ha en fin söndag i vårt härliga soliga land!
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Kanonfint kort .
  Alltid kul med personliga kort

  Kraaaam

  SvaraRadera
 4. så snyggt och påhittig, blir så glad att besöka dig. Kortet under är sikt tufft!
  Kram och ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 5. Himla snyggt kort och visst är det kul med tema på beställningskort. kram bibbi

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!