söndag 31 mars 2013

Miljövänlig påskhäxa

Häxan Jasmine är en av mina favoritmotiv denna påsk så idag bjuder jag på ännu ett kort med henne på. Designarket kommer från Magnolia och ovanpå det har jag torr-embossad skimrande cardstock. Ägg och kyckling är klippta ur ett ark från YouDo. Den fina textstämpeln kommer från K-Designs och matchar motivet som handen i handsken, inte sant?Hjärtligt tack för besöket, ha en fantastisk påskdag!

5 kommentarer:

 1. japp, texten är bra = tog dock inte kvasten till Göteborg igår men tåg......det får väl ändå räknas som hyfsat miljövänligt,fniss.
  Härligt färgsprakande påskkort du gjort, gillar verkligen alla de snygga påskägg du klippt ut och använt i år! Ja, denna stämpeln är jättefin....och när du lagt dina fingrar på den med din underbara färgläggning blir den 1000 gånger snyggare =)
  Köpte mig lite papper till att måla med promarkers igår + en tavla med klämma på på Granit som jag tänkt fästa pappret på och kanske kunna sitta framför tvn och öva färgläggning, vad tror du om det....kanske att det funkar =)
  Ha en fin påskdag!
  Kramisar från mig

  SvaraRadera
 2. Urmysigt och roligt kort.
  Din färgläggning är ju helt otroligt fin, lite kul att se samma stämpel färglagd med så olika nyanser.
  Ha en fortsatt fin påsk!

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Det var ett tag sen jag titta in till dig och du har gjort en massa fina saker.
  Din färgläggning är bara så perfekt, superfint!!
  Hoppas du har en fin påskhelg.
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Oh, så mycket fint påskigt du har hunnit med. Massa vackert och mycket att hämta inspiration ifrån!

  Hoppas du får njuta av lite extra ledigt och kram katja

  SvaraRadera
 5. Hej så fint!

  Har också blivit förtjust i den här fina stämpeln! ! Passar så bra till påsk kort. Lika så den här underbara texten. Du har använt så snygga papper och sen så tycker jag om när kortet är på tvären.

  Ha det så bra, kram Sandra ♡

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!