onsdag 13 mars 2013

Stafflikort med hjärt-ram

Idag bloggar jag hos My PhunnyFace och har skapat ett hjärtformat kort med en liten sötnos som heter Amor. Hjärtligt välkommen att titta närmare på kortet i My PhunnyFace's inspirationsblogg!Varmt tack för ditt besök, ha en skön dag!

4 kommentarer:

 1. Vilken liten söting som skickar iväg hjärtan :) Snyggt med hjärtanen hängande på OH-plasten. Jättesnyggt utstansat hjärta och ett fint arrangemang av det hela. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. men så snyggt och läckert färglagt. Gillar det svarta, blev skitsnyggt!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Jäklars vad snyggt detta är, ditt färgval är ju oxå skitfint!
  Jag småtitta på denna stämpeln häromdagen......får nog köpa den framöver för den är sååå söt =)
  Hur du förlängt hjärtana på kortet = superfint!!!
  Hjärtformade kort gillar jag skarpt, så fint och sött.
  Här har jag kommit igång med försök till färgläggning med flera motiv faktiskt och jag måste säga att det kan nog finnas risk för att även jag fastnar för detta framöver =)
  Känner dock att trots att jag köpte ett antal fler pennor så saknas många. Du som är så duktig (och jag vet att jag frågat förut =)Kan du inte hjälpa mig lite med vad jag behöver shoppa =) Tänkte lägga en beställning i helgen kanske. Du har ju målat så supersnyggt ibland med gröna toner.....vad har du för färger till det? När du använder lila.....vad har du för färger då? Har färglagt ett motiv i lila färger men kände som att det saknas lite toner ändå =)
  Ha en mysig kväll!
  kramiz

  SvaraRadera
 4. Kristina, diese Karte lässt mich schmunzeln, der Amor ist der Hammer, tolle Karte!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!