fredag 17 maj 2013

Bok-box till student

Studenten närmar sig och i år går min näst äldsta dotter ut gymnasiet. Då återstår bara minstingen, men med en rejäl paus på 15 år innan det är dags för studentkalasande igen. =)
Kanske finns det fler som behöver inspiration till studentalster? Hos Kristinas Scrapbooking visar jag idag en bok-box skapad av en chokladkartong, varmt välkommen att kika närmare på den!Tusen tack för att du kikade in hos mig, ha en underbar dag!

4 kommentarer:

 1. Superduperfint!! Fint sätt att ta tillvara på något som annars hade hamnat i soporna.. Men i scrapvärlden så är vi ju rätt bra att ta tillvara på sånt.. Fina traditionella studentfärger.. Ja, då har du fullt upp frampå med stundande studentkalas.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Snygg bok box. Måste kommas ihåg nästa gång en chokladask blir tom :) Snyggt kombinerat med pappren.Finns ett antal sådana i min samling också.Trodde väl inte att det skulle komma nya studentpapper på marknaden så länge jag lever ;) Trevlig helg. kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen en jättefin bokbox i härliga studentfärger! Roligt att dekorera den stående, det har jag aldrig tänkt på, tack för ett bra tips:)
  Ha en fin dag
  Kramiz Rozzan

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!