lördag 11 maj 2013

Romantisk bag till morsdag

Idag bjuder jag på en altrad pappersbag i mjuka toner till morsdag.


Fjärilen är utstansad med en TH-die som är ny i min samling. Riktigt skojig att bygga samman. Jag har stansat i kartong från hushållsåtervinningen samt tjock, glittrig kartong från pysselgömmorna.

Den här fina textstämpeln hittar ni hos K-Designs och rimmet är mitt eget påhittade. :)

Varmt tack för besöket, ha en riktigt härlig lördag!

5 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Dessa pappersbags är så fina i formen tycker jag, gillar handtagen. Såååå läcker den nya dien från TH var, så fräck effekt du fått fram och älskar verkligen färgen på det innersta pappret på den!!
  Gillar hur du satt den utstansade biten bakom fjärilen, gav ett effektfullt utseende. Ihop med jättefin kantstans och fin textstämpeln = mycket glad mor som kommer få denna!!!
  Ha en fin helg!
  kramiz

  SvaraRadera
 2. Superfin!! Gillar verkligen fjärilen så fin effekt med det glittriga pappret. Gillar även dien bakom fjärilen, såå snyggt ihop.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Vacker påse o jag gillar effekten som fjärilen fått med glitterpapper bakom. Gillar även texten, den är fin. Fin presentpåse med något fint i till mor :) Önskar dej en fortsatt trevlig helg. kram bibbi

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Super snygg altrad påse med en så vacker K-deskignstämpel. Värkligen passande text till morsdag. Jag har äntligen köpt mig en K-design stämpel nu och det var när jag var på Gävlemässan och då vart det den fina med texten Läckraste puman i stan. Får se vad jag hittar på med den men jag har ju massor med fin inspiraton inne på din fina blogg att lifta =)

  Ha en trevlig helg kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 5. Underbart i ljuvliga färger! Perfekt till morsdag!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!