tisdag 4 juni 2013

Ett gott öga till studenten

Det här allseende ögat hittar ni på en student-tag som jag skapat till min näst äldsta dotter. Ögat har jag klottrat ihop på egen hand, men resten av tagen är dekorerad med mumsigt material från K-Designs! Hjärtligt välkommen att titta närmare i K-Designs inspirationsblogg!


Tusen tack för besöket, ha en härlig dag!

4 kommentarer:

 1. Såååå snygg tags, välkomponerat i både färger, dekorationer och tema. Häftigt med ögat och mycket passande text. Gillar färgerna. Ja, snart är det dags förstår att du har mycket att stå i så här dagen före, men kul är det. Mina båda har avklarat denna bit, så nu blir det inte så många såna evenemang längre. Riktar in mej på bröllop o dop ;) Önskar dej en trevlig dag imorgon och Nationaldag. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Men jösses vilken snygg tag du gjort, och så kul att få sitta och skapa denna och hänga på dottern imorgon!! Vilken rolig dag ni får imorrn, jag håller en tumme att vädret är med er.
  Ditt öga är ju himla läckert, så fräckt med lösögonfransen = den detaljer är verkligen i blickfånget.
  Ha det jättebäst imorrn!!!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken underbar tag du har skapat.. Såå fina detaljer. Gillar att du har färgat lite på blommorna. Fint med de tunna löven med lite bling på..

  Så roligt för din dotter att få den i morgon.. Stort lycka till imorgon.. Hoppas på fint väder!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Har varit in och kikat och det var ju så läckert!! Värkligen snygt med ögat och fransen som sveper över studenten texten. Är alltid lika förtjust i K-designs fina textstsämplar och önskar jag hade råd att köpa alla!!! Men man får väll köpa någon då och då =)

  Lycka till med studentfirandet och på återseende, många kramar från Sandra!

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!