torsdag 13 juni 2013

Livet After Work

Kortets storlek är ett halvt A4 med gott om plats för hälsningar på insidan. Kortet är klätt i designark från FabScraps. En neddragen dragkedja och en välfylld korg med blommor står i fokus.


Dragkedjan har jag fått av en kollegas pappa som är skräddare och det fina blixtlåset kan man hitta hos K-Designs.

Den fina, utstansade blomkorgen är en present från duktiga Bibbi.


Tusen varma tack för besöket, ha en sanslöst bra dag!

6 kommentarer:

 1. Sikke et flot kort. Lækre deatljer.

  SvaraRadera
 2. Dragkedjor är verkligen perfekt dekoration! Har använt själv på layout någon gång men inte på kort men det blir ju lika perfekt där. Härligt kort och rolig text med Livet After Work. Snyggt med korgen fylld med blommor.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt kort! Dragkedjan är urfräck och texten är så bra till en nybliven pensionär! Den ska jag lägga på minnet... Mysig liten blomkorg!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Snyggt med dragkedjan och kul med en annan storlek på kortet.
  Kul också att du fick användning av en korg :) Fina blommor i den. Hoppas allt är bra där uppe i norr. Här har regnet strilat hela em, ca 20 mm. Ha det bra. kram bibbi

  SvaraRadera
 5. Hej =)

  Men så fint och vackert att bara använda en dragkedja så där på kortet. Roligt att vi bloggar kort om pension både då och jag i dag =) Är en del sådana kort nu då man lätt kan bli lite avundsjuk på dom som ska få vara hemma. Själv får vi vänta på semestern och traggla vidare ;) Den söta korgen vart jättefin med sina vackra blommor i sig =)

  Har missat en hel del fina kort här inne ser jag då det har varit fullt upp för mig för Juni är en jobbig månad för oss för det är så mycket jag ska hinna med att göra då....

  Ha en trevlig sommar kramar från Sandra!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Kommentarer uppskattas varmt och mycket!