2021-06-07

Påfyllt med magi, sjöjungfrur och glittrig kartong

 


En ny härlig sommarvecka gör sitt intåg. I shoppen fyller vi på hyllorna i vanlig ordning och den här veckan breddar vi utbudet av scrapbooking-papper på temat magi. Magi går aldrig ur tiden och passar lika bra oavsett årstid! De här papperen har illustrationer från Art Creations Design. De finns både som styckvisa ark och som pappersblock i storleken 21 x 21 cm. Många av motiven passar väldigt bra för avtackning av lärare eller som sommarhälsning till skolbarn och studenter. 

Mer magi hittar du i pappersserien Dreamy World. Där är det vackra sjöjungfrur och motiv med havstema som gäller. Se den här videon:




Vi har också fyllt på med fler färger på vårt utbud av kartong. Den nyinkomna kartongen är dessutom hela 300 g tjock och helt perfekt för att vika askar med eller för läckra och stadiga kortvikningar. 

Gillar du glitter? Själv är jag hejdlöst förtjust i precis allt som glittrar och glänser! Därför har jag tagit hem ny kartong till shoppen, överrösta med glitter och i de läckraste färger du kan tänka dig. Som alltid så är det svårt att fånga glittret på foto så här kommer istället en liten video:




Har du sett ScrapSalig's nya Fyndhörna? Här hittar du produkter som utgått ur butikssortimentet och som därför säljs till galna priser. Just nu hittar du buntar med scrapbookingpapper och även en superfin dies.




                                                                 Hjärtligt tack för besöket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I really appreciate comments!