2021-08-16

Babytema och en favorit i repris


Oavsett om du firar semester fortfarande eller om du håller på att ställa om till den annalkande hösten så kan det vara läge att se över ditt pysselmaterial. Sortera, organisera, sälja bort överflödet och fylla på där det börjar bli tomt. Scrapbooking-papper finns i många variationer i shoppen och denna vecka hittar du Paper Pad och klippark med ljuvliga babymotiv. De vackra illustrationerna är skapade av My Cute Doodles och pappersblocket är ett resultat av många, roliga timmar framför datorns redigeringsprogram. Med det här blocket har du papper till alla bebisar oavsett kön och det blir garanterat bedårande kort eller fotolayouter!

Favorit i repris! Vi har på nytt tagit hem de vackra mönsterpapperen med silvertryck. 10-pack med tre olika färger. Nytt är ett set i ljusblått, svart och mörkblått.

Har du också tjuvstartat julen på pysselbordet? Pimpa korten lite extra i år med en diskret ljudeffekt från dessa vackra, glittriga små bjällror. Göm dem bland blommorna eller använd som de är. Flytande lim rekommenderas för att få dem att sitta säkert.


Hjärtligt tack för besöket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I really appreciate comments!